Harley-Davidson оригінальна модель | Wheelers

Ну камон — у кожному чоловікові живе хлопчик. І спробуй із цим посперечатися! А у кожному хлопчику живе колекціонер. Пристрасть до збирання закладено в наших генах. Ось чому майже кожен із нас, побачивши колекційні моделі на вітрині магазину або екрані комп’ютера, обов’язково затримає на якийсь час погляд.

Є невимовне задоволення в тому, щоб потримати в руках мініавтомобіль. Розглядати колекційний байк — особлива насолода. Адже мотоцикли — це енергія та шум вітру, відчуття свободи та шалений викид адреналіну. Доторкнися до спектра емоцій, що живуть у копіях оригінальних байків!

На що звертати увагу під час вибору моделей мотоциклів та з яких масштабних моделей мотоциклів варто починати колекціонування, поділилися експерти інтернет-магазину Wheelers.

Як вибрати масштабну модель мотоцикла

Великий вибір мініатюрних копій легендарних байків може спантеличити колекціонера-початківця. Різноманітні масштаби, десятки виробників і брендів, сотні моделей — неважко й заблукати.

Якщо ти тільки починаєш збирати колекцію мініатюрних мотоциклів, зверни увагу на такі критерії вибору:

  • Ціль колекціонування. Збирати моделі для задоволення значить вибирати улюблені знамениті марки. У цьому випадку навряд чи можна знайти щось краще Harley Davidson, усі моделі яких доступні на нашому сайті — від одного з перших серійних мотоциклів компанії "Twin 5D V-Twin 1909" та мото легенди "EL Knucklehead" 1936 року до зірки кіноекрана, чопера "Bad Boy" та супер сучасного FLHTK "Electra Glide Ultra Limited". Хтось починає збирати колекцію, щоб спілкуватися з однодумцями, багато хто розглядає хобі як основу для майбутнього бізнесу. У першому випадку вибирай моделі, цікаві для твоїх співрозмовників, у другому — рідкісні, лімітовані екземпляри.

  • Типи мотоциклів: класичні дорожні, спортбайки, серії «суперспорт», спорт-турери, турери, чопери, дрифтери, бобери та ендуро.

  • Масштаб. Цифри в масштабі показують співвідношення розміру копії до реального прототипу.

  • Ціна. Залежить від масштабу, матеріалів та ступеня деталізації моделей. Недорогі екземпляри можна придбати за 160–200 гривень, верхня межа може досягати двозначних чисел у доларах.

Зверни увагу на якість лиття, обробки поверхонь та фарбування. На деталях не повинно бути тріщин, здуття та гострих країв.

Масштабний байк Harley Davidson | Wheelers

Виробники моделей байків

Ми пропонуємо моделі найвідоміших брендів в історії мото- та автотранспорту. Усі копії виготовлені на заводах провідних світових виробників. На сайті представлені копії байків:

  • Американських виробників Harley Davidson, Indian та Orange County, японських Honda, Kawasaki, Suzuki та Yamaha, німецького BMW, італійських Ducati, Moto Guzzi та MV Agusta, британських Triumph та Norton, австрійської KTM та навіть чеської Jawa й шведської Husqvarna.

Серед виробників моделей — Abrex, Bburago, Cararama, Cararama, Maisto, New-Ray, Star Toys та Welly. Почни з моделі улюбленого мотоцикла! Можливо, скоро й ти станеш власником колекції, яка приноситиме задоволення та дивуватиме друзів.

Моделі легендарних байків